Veelgestelde vragen

Ja, u kan vanuit uw winkelmandje terug naar de ticketshop gaan via het tabblad ‘tickets’.

Ja, kleedkamers & douches worden voorzien.

Een betaalde bestelling wordt niet geannuleerd, maar u kan uw ticket doorverkopen aan iemand anders. U kan een mailtje sturen naar info@playsport.be, zo kunnen wij de tickets op de nieuwe naam zetten.

 Er worden geen tickets per post verzonden. Aanmelden gebeurt de dag zelf ter plaatse, waarna men een stuurbordje krijgt. De deelnemer zal 2 dagen voor het evenement het GPX-bestand van de route ontvangen.

Ongeveer een week voor aanvang krijgen alle ingeschreven deelnemers een communicatie per mail met daarin alle praktische informatie: procedure aanmelden, parkingmogelijkheden, … Houd zeker ook uw ongewenste mailbox in de gaten. De deelnemer zal 2 dagen voor het evenement het GPX-bestand van de route ontvangen.

We plaatsen achteraf een fotoreportage op onze sociale media (FB | Instagram). Dit kan tot 3 weken na afloop van het evenement gebeuren.

Er is een vestiaire ter plaatse. We vragen wel om geen al te waardevolle spullen mee te nemen naar het evenement. Play & Sport kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of diefstal.

Nee, de Abdijcross is zonder tijdsregistratie.

Ja, na afloop zal je je fiets kunnen afspuiten en plaatsen in de fietsenstalling.

Ja, de deelnemers krijgen een noodnummer mee. In geval van ongeval of zware verwondingen bel je steeds 112. Aan de finish voorzien we een EHBO kit en een reparatiekit.